Over het gastgezin Voel jullie van harte welkom bij B&B Saffels Nest!

Katleen en Wesley verwelkomen u van harte in het Saffels Nest. Ons energieke gezin telt drie kinderen – Korneel, Mattijn en Truus – en wij wonen sinds 2006 in de Hellestraat in Zaffelare. Er valt altijd wel iets te beleven of te doen ten Huize Van Eeckhoven. Wij kennen geen verveling.

De man des huizes is zelfstandig en giet gepolierde beton, zowel binnen als buiten, vloert elke kamer en legt opritten en terrassen. Een bezige bij dat graag helpt waar hij kan. ’s Avonds maakt hij graag een vuurtje in onze tuin voor onze gasten . Dit schept sfeer en verbondenheid en vooral veel warmte.

De vrouw des huizes probeert jullie in de watten te leggen en een warm nest te creëren. Aarzel niet om haar aan te spreken als jullie iets missen om jullie verblijf ‘compleet’ te maken. Zij probeert bewust te leven en ‘echt’ contact te maken met haar gasten.

Korneel is ‘den oudsten’ en voetbalt graag. Hij zou graag saxofoon spelen als geen ander. Rekensommen oplossen vindt hij ‘de max’.

Mattijn is ‘den middelsten’. Hij is heel spontaan en sociaal. Hij bruist van de energie en creativiteit. Hij is nooit verlegen om een grapje of een nummertje op te voeren.

En ons Truus is ‘de jongste’. Ze kan heel goed haar manneke staan tussen haar 2 broers. Met een knipoogje en verleidelijk lachje , draait ze iedereen om de vinger.

Contact


Saffels Nest, Hellestraat 3, 9080 Zaffelare
GSM 0478/97.82.14
BTW 0840.324.955
info@saffelsnest.be